Nieuwsbrief Team Doelbewust – ColSensation 2018

View this email in your browser

Sluit jij je aan bij de ColSensation-familie van 2018?

Met warme gedachten aan de voorgaande edities van ColSensation, kijken wij nu vol energie en enthousiasme weer uit naar de editie van dit jaar: ColSensation 2018! Wij hebben er weer enorm veel zin in. Jullie ook?!

Op 14 september gaan we weer met z’n allen de uitdaging aan, het beklimmen van de Mont Ventoux. Wat gaan we dit jaar meemaken? Welke bijzondere verhalen kunnen we vertellen in aanloop, tijdens en na afloop van het evenement. Hoeveel wandelaars, hardlopers, fietsers en mtb’ers reizen er dit jaar af naar Frankrijk?

Iedereen komt boven…dat staat vast, daar zorgen we met elkaar voor. ColSensation staat voor Samen Sterk. Dat is samen zoveel mogelijk donatiegelden ophalen, samen stilstaan bij waar we het allemaal voor doen, samen huilen, samen vechten, samen die berg bedwingen, samen lachen, samen genieten en samen feesten.

Wil jij onderdeel uitmaken van die bijzondere ColSensation-familie? Maak jij je samen met ons sterk tegen kanker? Schrijf je dan nu in als deelnemer, vrijwilliger of supporter!

Tot nu toe hebben zich al zo’n 153 deelnemers, 21 vrijwilligers en 13 supporters ingeschreven! Zorg dat je er snel bij bent! Wil je meer informatie over het evenement, kijk dan regelmatig op www.colsensation.nl

Hopelijk zien we jullie weer tijdens de 7e editie van ColSensation op 14 september 2018!

Organisatie ColSensation
Teun, Guyot, Eric, Elianne, Jeroen, Stefan, Lotte

Inschrijven doe je zo!

Onder ‘Inschrijvingen’ op de website of via onderstaande button kun je het inschrijfformulier invullen. We vragen je dit zo compleet mogelijk te doen. Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verstuurd, verklaar je je akkoord met het deelname reglement. Hier staat onder andere in dat elke deelnemer zich maximaal inspant om minimaal 500 euro aan donatiegelden bijeen te halen.

Na voltooiing van de inschrijving ontvangt u in het beeldscherm een confirmatiebericht met een overzicht van alle door u ingevulde gegevens. Enige dagen later ontvangt u nadat uw inschrijving door ons is gecontroleerd van ons ook nog een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres, met het verzoek nogmaals uw gegevens te controleren.

Let op!! Bij gebruik van Gmail of Hotmail adressen kunnen onze berichten worden gezien als SPAM of Reclame. Check daarom naast de ‘Inbox’ ook de “Spam’ en ‘Reclame’ mappen regelmatig nadat je bent aangemeld, zodat je geen van onze berichten mist.

Vervolgens krijg je een password toegezonden waarmee je op basis van je gebruikersnaam kan inloggen op jouw deelnemerspagina op www.colsensation.nl. Als je bent ingelogt, kan je via Ideal je inschrijfgeld betalen (klik op de oranje balk bovenin).

Ook de donatiemodule is weer open dus kan je direct beginnen met afstorten van opgehaalde donaties of kan je mensen enthousiast maken om via jouw deelnemerspagina een donatie te doen!

Schrijf je nu in!

31 januari: 1e informatieavond ColSensation 2018

Ook dit jaar organiseren we weer de nodige informatieavonden in aanloop naar het evenement. De eerste informatieavond is op 31 januari om 20.00 uur!

Tijdens deze informatieavonden delen we belangrijke informatie met jullie over het evenement. Je kunt hierbij denken aan praktische informatie over voorbereidingen in aanloop naar en voor de dag zelf, financiële zaken (hoe kunnen mensen doneren, kan ik facturen krijgen, etc), gastsprekers over de onderzoeken die we ondersteunen, maar ook informatie over reis en verblijf en deelnemersacties.

Los van het delen van al deze informatie is het bovenal ook een leuk en gezellig samenzijn van alle deelnemers, supporters en vrijwilligers en de plek om met elkaar tips, trucs en ervaringen te delen in aanloop naar het evenement! Zorg dus dat je erbij bent!

Locatie
Het grootste deel van de informatieavonden voor de editie 2018 worden gehouden in de Black Horse, Hoogstraat 7, Roosendaal. De avonden starten om 20.00 uur

Dit jaar hebben we besloten elke deelnemersavonden een bepaald accent mee te geven zodat iedereen weet wat te verwachten op welke deelnemersavond.

Het overzicht is als volgt:

  • 31 januari Terugblik, opstart en inschrijving, locatie Black Horse
  • 21 maart Organisatie en logistiek, locatie Black Horse
  • 9 mei Onderzoeken van ColSensation, locatie Black Horse
  • 20 juni Deelnemersacties, locatie volgt
  • 5 september Laatste punten op de “i”, locatie volgt

De Black Horse is goed bereikbaar met de fiets. Kom je met de auto, dan kan je parkeren op de openbare parkeerplaats naast de Jumbo (dus niet op het terrein van Jumbo zelf) Dit is op loopafstand van de Black Horse.

Gebruik logo en naam (Col)Sensation

ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust. Graag stellen we een ColSensation Actie-logo ter beschikking ter ondersteuning van de acties van al onze deelnemers. Er zijn echter wel enkele voorwaarden verbonden aan het gebruik van het logo en de naam (Col)Sensation.

  1. Het logo en de naam van ColSensation mag niet verfraaid of aangepast worden tbv sponsoracties.
  2. De toevoeging ‘- Sensation’ of naam ColSensation mag niet gebruikt worden in de naam van sponsorevents of in bijvoorbeeld de keuze van teamnaam, inlognaam e.d.
  3. Vermelding van de bestemming van de donatiegelden dient te worden vermeld en als volgt omschreven zijn:
    “De opbrengst van Team Doelbewust ColSensation 2018 gaat naar KWF Kankerbestrijding en regionale kankergerelateerde doelen”

ANBI-goedgekeurddoel-300x300E.e.a. heeft onder meer te maken met de verkregen ANBI status van Stichting Doelbewust en voor de onder haar verantwoordelijkheid georganiseerde evenementen.

Download hier het In Actie voor ColSensation logo:

(klik op logo en kies vervolgens -rechter muisknop- afbeelding opslaan als)

 

Blik terug op ColSensation 2017!

Facebook

Twitter

Website

YouTube Team Doelbewust


regionale kankergerelateerde doelen

Copyright © 2018 Team Doelbewust – ColSensation, All rights reserved.