Esther

Esther

Ik ben Esther en ga al voor het 5e jaar mee met de ColSensation.
We zijn met ons gezin begonnen met de ColSensation om geld in te zamelen voor het KWF.
Voor ons was deze rot ziekte, gelukkig, ver weg.
Maar nu ik ouder word, komt het in mijn omgeving toch stiekem dichterbij. En dat moet veranderen!!!!
Ons doel is om kanker te laten worden tot een chronische ziekte en daar is geld voor nodig. Veel geld.

Brian

Brian

Waarom doe ik mee? Kijk om je heen. We kennen, helaas, te veel mensen die met kanker geconfronteerd worden. Daarom!
Ymke

Ymke

Na zelf met de ziekte in aanraking te zijn gekomen wilde ik iets doen voor het goede doel! Nu sinds twee jaar is dat de ColSensation, ik ben één keer mee geweest in het medisch team, en afgelopen jaar heb ik gelopen en geholpen in het medisch team. Komend jaar ga ik hem weer oplopen met als doel zoveel mogelijk geld op te halen om deze rotziekte tot een chronische ziekte te maken!
Dennis

Dennis

Ik doe mee aan de ColSensation omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen d.m.v. zoveel mogelijk geld inzamelen, en het leveren van een sportieve prestatie om van deze verschrikkelijke ziekte een chronische ziekte te maken.

Diede

Ik doe mee aan de Colsensation, omdat ik het een heel mooi doel vind !! Ik heb zelf deze ziekte gelukkig niet, maar veel te veel mensen (o.a. uit mijn eigen omgeving) helaas wel. Voor deze mensen wil ik graag iets doen. Niet alleen wil ik lopen voor de mensen die ziek zijn of dit zijn geweest, maar ook voor de mensen die de berg zelf graag zouden willen beklimmen, maar die dit helaas niet kunnen. De berg helemaal oplopen is voor mijzelf een grote uitdaging die ik met veel motivatie aan wil gaan. Met deze motivatie ga ik de berg op.

Mandy

Ik doe mee aan de Colsensation omdat mijn moeder er mee te maken heeft gehad en ik vind de ziekte heel erg. niet alleen vanwege mijn moeder maar ook voor al die andere mensen die die ziekte hebben of gehad hebben ga ik geld ophalen, en als tegen prestatie ga ik deze berg beklimmen.

Nick

Ik doe mee aan de Colsensation voor mijn moeder, mijn moeder is zelf meerdere malen ziek geweest. Door alle mooie verhalen die ik heb gehoord over dit evenement wil ik dit zelf ook heel graag een keer meemaken. Daarom wil ik mezelf heel graag inzetten voor dit doel.